05 October 2012

Efemeritate

Timpul zboara. Asa se spune. Altii spun ca e relativ. Asa o fi. Pana la urma depinde de referinta. Depinde ce faci cu el. O ora de distractie va fi intotdeauna mai scurta decat o ora petrecuta lucrand la serviciu. Sau, depinde de serviciu. Sau, depinde de cum privim noi ceea ce facem.

Una peste alta, camera de fotografiat nu mi-a mai stat in mana de multa vreme. O ocolesc, parca. Filmele stau nedevelopate cu lunile. Le tin in frigider.

Saptamanile trecute m-a apucat dintr-o data sa desenez. In creion si carbune.


Paraca nu mai aveam timp!

N-am mai facut-o de 30 de ani. E extraordinar ce descatusare iti poate da sa faci ceea ce iti place. Uiti de tine. Uiti de timp. Timpul trece si tu nu il mai simti. Aici relativitatea trecerii timpului e mai elocventa decat orice teorie.

Sa aveti un timp minunat in tot ceea ce faceti!

5 comments:

Anonymous said...

Trebuie sa fie minunat, ma bucur pentru tine. Nici eu nu am mai prea pus mana pe aparat, lucrul cu clientii nu a facut minuni cu sufletul meu :)

Gabriel Stanciu said...

Ei vezi, draga Simona, atunci trebuie sa faci ceva cu sufletelul tau, sa-i dai hrana sa poti lucra si cu clientii :-)

Toate bune!

Roxana said...

si nu ne arati desenele? mie-mi placea enorm sa desenez, dar de cand am invatat sa fotografiez, parca a disparut orice indemn spre asta, nu stiu de ce.

Roxana said...

buna, nu inteleg ce comentariu nu este pe blog, am primit doua la postarea Demeter care erau la fel, un singur cuvant era diferit si am zis ca l-ai schimbat tu pe primul, asa ca am postat a doua varianta. si este acolo, pe blog, am verificat. altceva nu am primit - mai era ceva?

Gabriel Stanciu said...

Bonjour! OK, l-am vazut acum. L-am mai scris si dimineata.
Super imagini in postarea Demeter. Bravos!

Followers