07 August 2010

Jurnal de vacanta in imagini VIII - Alba Iulia (Appulum)

Una din placutele surprize din vacanta a fost vizitarea orasului Alba Iulia. Nu ma asteptam sa gasesc atatea lucruri interesante intr-un perimetru atat de mic: catedrala ordodoxa, inca una catolica foarte veche, sala Unirii, muzeul de istorie, vestigiile romane si traseul celor 3 porti, plus multe alte puncte de atractie. Felicitari celor din Alba pentru atentia la istorie si prezervarea ei.









5 comments:

Marius said...

Salut Gabi. Numai din titlurile articolelor imi dau seama ca a fost o vacanta frumoasa, cu multe de admirat si trait. Mi-au placut toate cele 8 serii postate. Cel mai mult mi-a atras atentia fotografia cu biserica in fundal si foarte mult verde in plan. Ma gandeam ca poate ar deveni si mai frumoasa printr-un filtru de densitate neutra progresiv. Nu atat pe aparat, cat din software. In afara de asta, sper ca sunteti bine cu totii. Toate cele bune.

Anonymous said...

pur si simplu magnific, nu as putea spune ca una e mai reusita decat cealalta pentru ca as gresi.

Anonymous said...

daca tot e vreme de criza si se impoziteaza aproape orice te invit si pe la mine, cat nu se impoziteaza si umorul
http://pegas-motorizat.blogspot.com/
-Ne amuzam ca nu-i impozabil!

Gabriel Stanciu said...

Marius, merci de urari. Sper ca si voi sunteti bine! Ne auzim!

Cypy: am ras de ma dureau maxilarele la ce ai postat. Imi e mai greu sa citesc, pentru ca nu vad diacriticele corect, dar textul e de multe ori peste imagine. Felicitari!

Andrei said...

Faina serie !

Followers