06 March 2011

Expozitie foto personala "Chip si Stare"



Va invit la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, in data de 15 martie 2011, la ora 19:00, pentru vernisajul expozitiei de fotografie alb-negru “Chip şi Stare”.

Va propun 37 de fotografii alb negru realizate de-a lungul mai multor ani si prezentate intr-o colectie tematica. Formatul în care sunt expuse fotografiile este 40 x 60 cm. Expozitia este deschisa pana in 01 aprilie 2011 si poate fi vizitata zilnic intre orele 09:00 si 20:00.

“Chip si Stare” se doreste a fi o oglinda a eului, a lucrurilor care ne inconjoara, a celor cu care interactionam. Toate acestea au un chip si in toate exista o stare. Eu am dorit sa transpun acest exercitiu in imagini, asa luand nastere acest proiect.

Va astept cu drag sa ne cunoastem, sa impartasim idei si sa ne bucuram de o seara care va continua dupa vernisaj cu un cenaclu de literatura si muzica jazz – folk.

Vom asculta cuvintele lui George Stanca si ale lui Teodor Duna, vom asista la prezentare de carte cu Adrian Dinis si Aida Hancer, vom fi incantati de muzica Anei Maria Dumitru, Cameliei Stanciu, grupului folk DAC’art si personal astept cu nerabdare recitalul jazz-folk al grupului FOX STUDIS.


Nu uitati, marti 15 martie ora 19:00 sunteti invitati si va asteptam cu drag!

5 comments:

Roxana said...

felicitari!!!

ce pacat ca stau in craiova :-(

Gabriel Stanciu said...

Multumesc Roxana!

Nu e niciun pacat! Nu stiu cine mai vrea sa locuiasca in Bucuresti :-)

Klaudia J said...

gratulujem Gabriel ;) -
congratulations

Ioan Ciobotaru said...

Gabriel, felicitari, nu am stiut de expozitie. Faceam cumva si veneam.

Gabriel Stanciu said...

Multumesc d-le Ioan. Fac eu cumva si vin la Valcea (Tomsani)si poate ne vedem acolo, ne cunoastem, vorbime de pasiunea asta fotografica.

Toate cele bune!

Followers