14 April 2012

Rob Heyman la Bucuresti

Am avut ocazia sa particip la un seminar sustinut de renumitul artist fotograf australian Rob Heyman. Seminarul a fost organizat de Epson Romania si a avut doua zile. Una a fost dedicata fotografiei de portret in 31 martie si cealalta fotografiei de nunta pe 1 aprilie. Seminarul s-a tinut in Bucuresti la Muzeul Taranului Roman.

Am fost extraordinar impresionat de calitatea printurilor din portofoliul lui Rob. Daca pe site, ele sunt frumoase, ei bine pe hartie sunt exceptionale!

Acum, despre seminar. Constat, daca mai era nevoie, ca avem o comunitate fotografica complet fragmentata, cu oameni pasionati, dar orgoliosi si cu asteptari poate prea mari de la Rob.

Multi din cei prezenti se asteptau ca Rob, sa ne spuna "the secret of fire". Ei bine, au fost dezamagiti. Rob, un fotograf si lector de exceptie, ne-a spus in cuvinte simple, ce a repezentat succes pentru el, ce merge in Australia si poate ca nu momentan in Romania in lumea fotografica.

Nu am fotografii de postat pentru ca in prima zi nu era lumina in sala aproape deloc, iar a doua zi nu am luat aparatul exact cand cei de la 4K au sesizat problema si au instalat cateva surse de lumina continua. Veti gasi si alte surse de informare pe Facebook (la Dinu Lazar).

Sponsori ai evenimentului (sper ca nu uit pe cineva): Epson, 4K, Weddingstaff.

mai multe despre Rob Heyman aici: http://www.heymanphoto.com/

No comments:

Followers