17 March 2011

Ecouri

Iata ca am reusit sa ajung in fata calculatorului inainte de miezul noptii!

A fost frumos, plin de emotii, de surprize placute, o seara plina de tinerete, romantism, lirism, muzica buna, iar patimasii organizatori, s-au intrecut pe sine in a consolida marca "Rampa de Lansare" ajunsa la a doua editie.

Felicitari sufletului acestei actiuni, d-lui Mihai Bogatu pentru sarmul sau, pentru efortul de a concentra intr-o singura seara atatea talente si momente frumoase. Multumiri d-lor Paul Bordas, Aristotel Bunescu, Petrisor Iordan, d-nei Anda Avramut, pentru cuvintele frumoase si incurajari.

Multumiri tuturor celor care au participat in numar foarte mare la vernisaj si sper ca ati avut o seara placuta si ati incercat "stari" neexplorate pana acum.

Multumesc pentru surpriza placuta, de a veni incognito si de a ne cunoaste personal, Simona Andrei!

Cenaclul  a fost un succes deplin. Eu nu ma exalt usor, dar cei prezenti, DAC'art, FOX STUDIS, Teodor DUNA sunt in opinia mea profesionisti adevarati, talente deosebite. Devotamentul si pasiunea unor oameni ca Mihai Bogatu, Bebe Astur, au facut ca aceasta editie sa fie un real succes si nu am indoieli ca va deveni o traditie si un ciclu de spectacole memorabile.

Apropos de surpriza placuta pe care am avut-o la vibratia muzicii si versurilor tinerilor poeti. Este mare pacat ca trebuie sa induram pe canalele principale media toate "petardele" lansate de reteaua de manele srl, iar astfel de artisti se zbat ani sa fie apreciati la adevarata valoare, iar multi isi cauta eliberarea artistica pe alte meleaguri pentru ca aici e loc ingust.

In incheiere, dragilor, expozitia personala de fotografie "Chip si Stare" este deschisa pana la 01 Aprilie si va asteapta sa descoperiti chipul si starea din spatele fiecarei povesti scrise in alb si negru la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

4 comments:

Georgina Popescu said...

E bine ca ai ajuns la calculator si asa am aflat si eu de la distanta ca a fost un succes.
Ma bucur enorm si iti doresc ... la mai mare! :)
G.

mihai bogatu said...

Adevarata vedeta a "Rampei de lansare" a fost artistul Gabriel Stanciu si va puteti convinge venind sa admirati expozitia de la Casa Studentilor.
Toti ceilalti artisti si organizatori s-au ridicat la nivelul lor obisnuit, doar Teodor Duna si Gabriel Stanciu fiind exceptionali prin valoare si profunzimea ideilor.

Anonymous said...

Felicitari si la mai mare!

Roxana said...

ce frumos! ma bucur pentru tine, Gabi!

Followers